Lid worden

  De Burger Partij Amersfoort zet zich in voor de belangen van alle Burgers in Amersfoort.
  U kunt bijdragen aan onze missie door ons te steunen. Dit kunt u doen door melding te doen, onze openbare uitingen te delen of door lid te worden.

  In ruil voor uw financiële steun houden wij u (schriftelijk) op de hoogte van onze activiteiten en de politieke actualiteit in Amersfoort. Naast tientjesleden (€10,- per jaar) kent de BPA ook het partijlidmaatschap (€50,- per jaar) waarbij u mag meestemmen tijdens partijvergaderingen over de politieke koers.

  Hartelijk dank voor uw steun; in welke vorm dan ook!

  Tientjeslid (€10,- per jaar)Partijlid (€50,- per jaar)

  Door op "Verzenden" te drukken ga ik ermee akkoord binnen 1 maand €10,- respectievelijk €50,- over te maken op de partijrekening: NL 76 INGB 0007867874 ten name van "Burger Partij Amersfoort" onder vermelding van "Lidmaatschap 2019".

  Daarnaast verbind ik mij aan de verplichting de toekomstige jaarlijkse contributie te voldoen voor het einde van de eerste maand van het jaar van lidmaatschap, totdat ik het lidmaatschap schriftelijk opzeg. Ik ga ermee akkoord dat er geen restitutie van het lidmaatschapsgeld plaatsvindt bij het opzeggen van het lidmaatschap.