Financieel GezondWestelijke Ontsluiting

BPA-Kritiek op Westelijke Ontsluiting

Waarom is de Burger Partij Amersfoort (BPA) zo kritisch ten opzichte van de Westelijke Ontsluiting (WO) ?

  1. Het is zoals altijd in Amersfoort een zogenaamde “Fuik”-beslissing. De gemeenteraad zegt JA op basis van onjuiste, onvolledige, incomplete Cijfers en tijdens de Uitvoering van het werk is er geen weg meer terug.
  2. Het Computer Model wat de Afdeling Verkeer hanteert is voor Raadsleden onbekend. En U weet, “Garbage / Rommel in, geeft Garbage / Rommel uit”.
  3. De Nut en Noodzaak is absoluut niet goed onderbouwd. Immers men hanteert met betrekking tot het afgebroken Ziekenhuis de Lichtenberg, alleen het aantal verdwenen werknemers aldaar, maar niet de vele bezoekers aan het Ziekenhuis, de Poliklinieken, de bevoorrading enzovoort.
  4. Het is Maatschappelijk totaal Onverantwoord om dit VVD-project ( met steun van D66, GroenLinks en de ChristenUnie ) er op deze manier “door te drukken”. ChristenUnie is hierbij nooit kritisch, en gaat ALTIJD akkoord met ieder plan van Het Stadhuis (HS).
  5. De enorme Kiezelstenen die eerder bij de NS Dive-Under zijn ontdekt vlak voor het NS Station Amersfoort bevinden zich hier hoogstwaarschijnlijk ook !
  6. Daarom: komt U allen op Dinsdag 6 November rond 18.45 uur / 19.00 uur naar het Stadhuis van Amersfoort om de deskundigen van Groen-West-Nee-in Amersfoort te horen spreken !